Ulla Eithz Nielsen: Ny adm. direktør i tysk skibsfart

Resumé: Ulla Eithz Nielsen er udnævnt til ny adm. direktør for V.Ships Germany efter en flot maritim karriere, der indledtes som søofficer i A.P. Møller. Hun har de sidste år været placeret i Hamborg og var inden da aktivt medlem af KIB – Kvinder I Bestyrelser, hvor hun bl.a. var i advisory board for en kort dagligvarekæde.

Publiceret 8. november – Af Peter Horn – Webredaktør: Lucas Kanno Kastberg 

Det verdensomspændende shippingselskab V.Group har styrket sit ledelsesteam med udnævnelsen af Ulla Eithz Nielsen som adm. direktør for V.Ships Germany. Med base i Hamborg tilttrådte hun V.Group i 2019 og har før sin seneste forfremmelse varetaget funktionen som Chief Operating Officer of Operational Excellence – på dansk direktør med ansvar for driften.

Ulla Eithz Nielsen var indtil flytningen til Hamborg medlem af KIB – Kvinder I bestyrelser, hvor hun bl.a. indgik i advisory boardet for en kort dagligvarekæde i København.

Hun har taget den helt klassiske uddannelse i søfart ved at tage uddannelsen som Master Mariner fra Fanø Navigationsskole, hvorefter hun stak til søs som søofficer i A.P. Møllers flåde af containerskibe. Herefter havde hun forskellige ledende poster i rederiet. Hun skiftede til Norient Product Pool, hvorefter hun i otte år varetog forskellige ledelsesopgaver hos rederiet Norden. Der var herefter bud efter hende i flere lande, men hun valgte at flytte til Hamborg og fortsætte karrieren med fokus på containertrafikken. Undervejs har hun taget en generel ledelsesuddannelse på Cranfield School of Management, en MBA og en bestyrelsesuddannelse.Kun har ligeledes deltaget i dele af KIBs karriereudviklingsprogram.

Franck Kayser, Chief Executive Officer for V.Ships har begrundet udnævnelsen:

“Det er vores hensigt at Hamborg skal udvikle sig til V.Groups ekspertisecenter for containertrafikken og vores driftshub til at betjene både tyske og internationale containerkunder. Udnævnelsen af Ulla understreger denne strategiske ambition og hun vil kunne levere den ledelse og retning, der kræves af hende i denne nye position.”

På posten som Head of Operational Excellence efterfølges Ulla Eithz Nielsen af Loris Di Maio.

V.Ships er en del af V.Group, som har 60 kontorer I 30 lande. Gruppen omfatter et international netværk med mere end 44.000 søfarere og 2.200 skibe.

Læs mere: https://vgrouplimited.com/news/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.