Susan Moser i Zetland om firma og eventyr

Resumé: Adm. direktør Susan Moser, ejer af naturstensfirmaet Moser & Moser i Gilleleje, fortæller i interview i mediet Zetland om sit liv og sine eventyr. Virksomheden, der kan føre sin historie tilbage til 1895, har et advisory board fra KIB – og klarer sig trods Corona pandemien godt med aktiviteter i flere dele af verden. Historien nu også kendt af op mod 5 millioner kinesiske læsere af Marie Claire.

Publiceret 10. januar 2021 – Af EM – Webredaktør: Lucas Kanno Kastberg

Langtfra alle har evnen til og muligheden for at kombinere eventyr og forretning. Blandt de få er Susan Moser, en af verdens bedste naturstenseksperter og en vild eventyrer. Ud over at have besøgt 70 af verdens lande og lært sig flere sprog end de fleste kan tælle til på en håndfuld, har hun med udgangspunkt i Gilleleje opbygget en solid virksomhed, der med en historik tilbage til 1895 har sat sit præg på byggerier i en lang række lande.

I et nyt interview med den digitale avis Zetland, der har over 15.000 medlemmer, fortælles historien – hvoraf dele også har været fortalt i Executive Magazine og POV International:

”55-årige Susan Moser har hele sit liv jagtet eventyret. Det har ført hende rundtom i hele verden og gjort hende til en usædvanlig forretningssucces, også i ekstremt mandsdominerede miljøer i Mellemøsten. Hun har lært sjældne stens hemmeligheder at kende. Hun har levet frygtløst. Men det er ikke let at ville leve sit liv som en eventyrer. For hvad gør man, hvis man selv en dag kan overtage et 100 år gammelt familiefirma – men så skal opgive sin udlængsel? Og hvad stiller man op, når ulykken pludselig rammer og river tæppet væk under alle ens drømme om eventyr?

Dét er også Susan Mosers historie. Det er en fortælling om, at eventyret langtfra altid er, hvad vi tror, det er. Om hvad vi alle sammen kan lære om at overvinde nærmest uoverstigelige bjergtoppe og jungler i vores liv. Og om hvad der dukker op på den anden side.”

Oplæg på ”Mod har mange ansigter”

Moser og Moser har et advisory board fra KIB – Kvinder I Bestyrelser. På den seneste KIB-konference ”MOD har mange ansigter” fortalte hun om, hvor hun fik sit mod fra. Oplægget blev af konferencens arrangører brugt som oplæg til en spændende workshop. Video fra konferencen – (tidskode 2:23):

(48) KIB KONFERENCEN “MOD HAR MANGE ANSIGTER” – YouTube

Læs artiklen her (kræver medlemskab: Susan kan lære dig alt, der er værd at vide om at finde eventyret. Også lige uden for din hoveddør (zetland.dk)

Du kan læse artiklen ”Stenhård karrierekvinde” i Executive Magazine: Susan Moser: Stenhård karrierekvinde (executivemagazine.dk)

Du kan også læse uddrag af interview med bl.a. Susan Moser i den kinesiske udgave af det kinesiske kvindeblad Marie Claire, der har over 5 millioner læsere: Dansk kvindelig eventyrer og forretningskvinde i kinesisk Marie Claire med millionoplag (executivemagazine.dk)