Præsidium beslutter: ALLE VINDER flytter fra Landstingssal til Kulturhuset Islands Brygge

Målet med konferencen ALLE VINDER er fortsat at få flere kandidater til leder- og bestyrelsespositioner end Tordenskjolds soldater. Ny lokalitet: Salen, Kulturhuset Islands Brygge.

Resumé: Folketingets præsidium har inddraget brugen af Landstingssalen på Christiansborg til konferencer frem til Folketingets åbning i oktober. Skal bruges til afvikling af parlamentariske høringer og samråd. Leder af eventteam:  Det betyder desværre at jeres konference den 18/9 ikke kan afvikles i Landstingssalen.”  KIB-Kvinder I Bestyrelsers sekretariat har derfor flyttet lokaliteten for konferencen ALLE VINDER fredag 18. september til Salen, Kulturhuset Islands Brygge, der har samme deltagerkapacitet, så det planlagte program kan gennemføres. Det tegner spændende. Læs interviews med keynote-speaker, professor Sara Louise Muhr og ligestillings- og erhvervsordførere.

Publiceret 12. juli 2020 – Af KIBs sekretariat

Vi fik den endelige besked torsdag i den forløbne uge. Fredag havde KIBs sekretariat kontrakt på en ny lokalitet – tæt på den oprindelige: Folketingets præsidium har inddraget brugen af Landstingssalen på Christiansborg til konferencer frem til Folketingets åbning i oktober. Landstingssalen er dedikeret til afvikling af parlamentariske høringer og samråd. Årsagen er de hængepartier i lovgivningsapparatet, som de særlige aktiviteter for at få løst Covid-19 pandemien har skabt. Leder af eventteam:  ”Det betyder desværre at jeres konference den 18/9 ikke kan afvikles i Landstingssalen.”  

KIB-Kvinder I Bestyrelsers sekretariat har derfor flyttet lokaliteten for konferencen ALLE VINDER fredag 18. september til Salen, Kulturhuset Islands Brygge, der har samme deltagerkapacitet, så det planlagte program kan gennemføres: https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/artikel/salen  

Det tegner spændende. Læs det helt friske interview med keynote-speaker, professor Sara Louise Muhr på www.executivemagazine.dk og ligeledes interviews med Folketingets ligestillings- og erhvervsordførere på https://executivemagazine.dk/folketing-flertal-for-jobopslag.

Appetizers: Den mest fremtrædende danske professor og forsker i stereotypers formning af kvinder og mænds karrierer mener, at offentlige opslag af alle leder- og bestyrelsespositioner kan bidrage til øget diversitet på disse niveauer i dansk erhvervsliv. Sara Louise Muhr, der på CBS leder platformen “Diversity & Difference” om forskningens muligheder for at påvirke erhvervsliv og samfund, understreger dog, at en lovgivning på området ikke kan stå alene.

Politiske partier skaber mulighed for offentlige jobopslag for alle leder- og bestyrelsesposter på Kvinder I Bestyrelsers konference ”ALLE VINDER” på Christiansborg i Salen, Kulturhuset Islands Brygge, fredag 18. september. ”Det vil være et stort skridt for diversiteten i Danmark, at alle – både kvinder og mænd – har mulighed for at opleve et transparent jobmarked på toplederniveau,” siger KIBs bestyrelsesformand Annette Piilgaard.


Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du som medlem af KIB – Kvinder I Bestyrelser tilmelde dig konferencen ALLE VINDER her: www.kvinderibestyrelser.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.