Goldman Sachs: Online program for 10.000 kvindelige entreprenører skal globalt øge deres vækstmuligheder

Publiceret 26. oktober 2020 – af en Executive Magazine reporter

Resume: Hvis danske banker og finansvirksomheder vil støtte kvindelige iværksættere, har Goldman Sachs 10,000 Women online program vist vejen. Programmet, der blev etableret tidligere på året, er en samling af 10 kurser, som online giver praktisk erhvervsundervisning ved at styrke deltagernes kendskab til erhvervslivsforhold, herunder også praktisk viden og vækstplaner. ”Kurserne sigter mod iværksættere, der ønsker at føre deres virksomhed til det næste niveau,” hedder det i Goldman Sachs introduktionen. 

“Kursussamlingen dækker alle emner fra fundamental finansiering og marketing til lederstil, funding og forhandlinger.”

Kurserne udbydes I et fleksibelt online læringssystem, hvor deltagerne kan vælge det program, der fungerer bedst for dem – tage et kursus eller en kombination af kurser og dermed skræddersy den lærende rejse til de individuelle vækstbehov.

”Programmets kerne er skabelse af et stærkt online netværk bestående af ligesindede iværksættere. Hvad enten man tager et enkelt kursus eller alle 10 kurser vil man blive forbundet med virksomhedsejere fra hele verden og bruge dette unikke forum til at inspirere andre, rådgive hinanden ogmåske udvirke fælles aktiviteter.”

“Hvis man vælger at fuldføre alle 10 kurser, kan man blive medlem af Goldman Sachs 10,000 Women Alumni Community. Man bliver her inviteret ind I et netværk bestående af ligesindede kvindelige iværksættere og vil have adgang til særlige aktiviteter for at øge mulighederne for yderligere vækst for virksomheden. Læs mere på  Goldman Sachs 10,000 Women site .

Alle kan være med

Alle kan tilmelde sig 10,000 Women. Samlingen af kurser er designet til at møde de behov, som især kvinder I udviklende økonomier har – men der er ingen kriterier for at være med.

Læs mere: https://www.goldmansachs.com/citizenship/10000women/#

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.