Dansk kvindelig eventyrer og forretningskvinde i kinesisk Marie Claire med millionoplag

Omtalen i Marie Claire China med 5 mio.læsere er formidlet af et andet medlem af Kvindelige Eventyrers Klub og tager udgangspunkt i Susan Mosers oplevelser som eventyrer og forretningskvinde.

Resumé: Susan Moser fra naturstenseksperterne Moser & Moser i Gilleleje bruger kinesisk kvindeblad med over 5 millioner læsere som en anden indgang til det enorme byggemarked. ”Med 29 millioner månedlige kontakter er det en eksponering, som er svær at købe sig til,” siger hun. Kontakten etableret gennem andet medlem af Kvindelige Eventyrers Klub. Moser & Moser er vækstvirksomhed med advisory board fra Kvinder I Bestyrelser.

Den danske kvindelige eventyrer og forretningskvinde Susan Moser fra naturstenseksperterne Moser & Moser i Gilleleje, der løser opgaver over det meste af verden, har fået en ny indgang til det enorme kinesiske byggemarked. Hun optræder i en stor, firesiders reportage i maj-nummeret af den kinesiske udgave af det internationale kvindeblad Marie Claire, der har over 5 millioner læsere pr. udgave.

Enormt marked – men svært at nå

”Med 29 millioner månedlige kontakter er det en eksponering, som er svær at købe sig til. Kina er et af de markeder, min virksomhed gerne vil mere ind på, og der er forholdsvis mange kvindelige developers på grund af traditionen for familieejede selskaber også i denne sektor,” siger Susan Moser, der som en af verdens førende eksperter i natursten har været involveret i store byggerier i en lang række lande fra København over Mellemøsten til Madrid og New York.

”Denne form for oplevelsesmarkedsføring er en af vejene frem. Det er næsten umuligt at betale sig for synliggørelse på de store landes markedet,” siger direktør Susan Moser, Moser & Moser, der har hovedkvarter i Gilleleje.

Hun har netop taget sit nye hovedsæde i Gilleleje i brug og herfra håber hun at kunne tiltrække developers, arkitekter og ingeniører fra store dele af verden, heriblandt Kina, til faglige seminarer og drøftelse af nye byggeprojekter.

Kontakt gennem kvindelig eventyrer

”Kontakten til Marie Claire blev formidlet gennem Cecilia Vanman fra Kvindelige Eventyrers Klub, der også var udgangspunktet for den store reportage i magasinet. Eventyr er ikke kun en personlig rejseoplevelse for os, men også en måde at tænke på. Kontakten til Kina er ikke ny. Jeg har rejst en del i landet, bl.a. for at besøge stenbrud for at undersøge kvalitet og bæredygtighed,” siger Susan Moser. Hun har på sit job og som eventyrer besøgt 70 lande på seks kontinenter.

Marie Claire China er oplagsmæssigt et af verdens største kvindemagasiner og kan præstere 29 mio. kontakter på månedsbasis.


Læs mere: https://moserogmoser.dk/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.