Arkiv -Malou Aamund – WBA 2023

Resumé: Det professionelle bestyrelsesmedlem hos DSV, Kirkbi, WSAudiology og Legofonden modtag prisen af kronprinsesse Mary hos Nykredit. Juryleder Lars Rasmussen motiverede: ”Hun viser, at der er mange veje til bestyrelseslokalet.” Læs interview fra publikationen “Bestyrelsesledelse i praksis” fra Chair of the Year -Årets Bestyrelsesleder, hvor hun er medlem af juryen.

Publiceret fredag 3. februar 2023. Af Team. Webdesign: Team.

Det professionelle bestyrelsesmedlem hos DSV, Kirkbi, WSAudiology og Legofonden, Malou Aamund, modtag prisen Women’s Board Award 2023 af kronprinsesse Mary hos Nykredit i København. Juryleder Lars Rasmussen motiverede: ”Hun viser, at der er mange veje til bestyrelseslokalet.” Læs interview fra publikationen ”Bestyrelsesledelse i praksis” fra Chair of the Year – Årets Bestyrelsesleder, hvor hun er medlem af juryen. Denne pris uddeles til efteråret, meddeler Gunnar Eckbo, hvis virksomhed Styreinformasjon står begge priser, i Danmark i samarbejde med Susanne Hoeck om WBA.

Prisen uddeltes for 9. gang og 7. gang med Kronprinsessen på scenen.

Malou Aamund sagde, at ”Jeg er meget taknemmelig og stolt over at modtage prisen. Det er et halvt år siden, jeg forlod en CEO-karriere for at gå fuld tid med bestyrelsesarbejde. Jeg har arbejdet 25 år i tre amerikanske tech-virksomheder, og glæder mig til at bruge al min tid på at få europæiske virksomheder til at komme i front med innovation og værdiskabelse i en verden med øget geopolitisk uro og stigende ulighed, som udfordrer bestyrelserne.”

Hun ser med modtagelsen af Women’s Board Award det som sit ansvar at sørge for diversitet i en bestyrelse.

Interview fra Chair of the Year-publikation
Malou Aamund er Chair og bestyrelsesmedlem med erfaring i digital transformation, bæredygtighed og cybersecurity i private equity, familieejede og børsnoterede selskaber.  I 23 år international leder hos Google, Microsoft og IBM. Medlem af Folketinget i fire år som ordfører for forskning, innovation og videregående uddannelser. Har en cand.merc. fra Copenhagen Business School.  Hun er bedt i juryen for Chair of the Year – Årets Bestyrelsesleder 2023 bl.a. ud fra sin evne til at skabe fornyelse. Læs det fulde interview:  Malou Aamund Jury Chair of the Year (peterhorn.dk)