Presse 2015

Peter Horn og hans samarbejdspartnere kommenterer forhold om ledelse, bestyrelser, karriere og branding i danske og internationale medier. Peter er partner i netværksorganisationen KVINDER I BESTYRELSER / WE GROW COMPANIES. Journalister er velkommen til at kontakte Peter Horn på M. +45 4046 7898  e-mail: ee@peterhorn.dk

Peter Horn and his associates comment on leadership, career and branding to the media. Peter is a partner at KVINDER I BESTYRELSER / WE GROW COMPANIES. Journalists are welcome to contact Peter Horn - M. +45 40 46 78 98  e-mail: ee@peterhorn.dk

 
 

Citatet: "Danske ledere kan sagtens gøre sig gældende blandt andre fra de fleste industrialiserede lande,der vil gøre sig gældende på nye vækstmarkeder. (…)Det kræver opbygning af et stærkt personligt brand,globale netværk, kultur- og sprogkendskaber."
PETER HORN. I Børsen - citat fra Berlingske Tidende.

 
MEDIEAKTIVITETER 2015

Management consulting:

Bestyrelseskvinder skal bekæmpe myter om sig selv   
Berlingske Karriere, journalist Frederik M. Juel, 07.10.2015

Det er derfor afgørende, at de tre myter bliver aflivet. Det vil være første skridt på vejen mod en mere ligelig kønsfordeling i bestyrelseslokalerne.

Fortsat få kvinder i små bestyrelser   
DeFacto, 05.03.2015

Der kommer flere kvinder ind i bestyrelseslokalerne i de største danske virksomheder. I de små firmaers bestyrelser er der til gengæld ikke den store bevægelse i kønsfordelingen. Det viser ny forskning samt en dugfrisk stikprøve.

Personlig branding:

Branding gennem visitkortet  
MX, journalist Julie Schoen, 15.10.2015

 - Visitkort er brugbare, fordi de giver folk et indtryk af din identitet og placerer dig i et samlet brandingbillede. Her har det grafiske udtryk stor betydning, siger Peter Horn, ekspert i personlig branding og direktør i Peter Horn & Co. Management Consulting.

 

 Trumps vanvidshår er mere end bare ’en hente’
Ekstra Bladet 25. juli 2015, journalist Nanna Cecilia Pedersen

Når det blæser i USA, står Donald Trumps hår op i en meget høj hanekam. Men man skal ikke kimse ad den noget specielle frisure, lyder det fra eksperter

Den er både berømt, berygtet og for nogle beundringsværdig. Donald Trumps imponerende hårpragt er et varemærke for præsidentkandidaten, og det skal man bestemt ikke kimse ad, lyder det fra USA-ekspert og foredragsholder Mette Nøhr Claushøj.

Peter Horn, der har skrevet flere bøger om personlig branding, er enig.

– Jeg tror ikke, han lader sig klippe. Det giver jo også mere omtale at have en speciel frisure, og det kan bruges til hans fordel i kampen om præsidentkandidaturet, siger brandingeksperten.
---
www.eb.dk

 

Personlig branding: Når løgnen dræber din karriere           

I Aftenshowet 11. februar blev Peter Horn som brandingekspert interviewet af Louise Wolff om, hvad det betyder for karrieren, hvis man lyver "professionelt" om sine aktiviteter eller sit CV. Læs: ExecutiveMagazine/PBPH_Aftenshowet.asp

Pia Olsen Dyhr afviser kampagne-kritik: Jeg fremhæver ikke mig selv
Politik.tv2.dk, 03.04.2015, journalist Sofie Sparre             

De politiske ledere vil have rockstjernestatus for at blive valgt. De er for dårlige til at markere sig med deres politiske budskaber. Derfor er de nødt til at slå igennem med deres personlige brands. Sådan lyder det fra brandingekspert Peter Horn om SFs nye kampagne.
TV2: http://politik.tv2.dk/valg2015  Altinget: http://www.altinget.dk
Executive Magazine: /ExecutiveMagazineSF_Kampagne
Facebook:
https://www.facebook.com/tv2news

Ekspert: SF-kampagne er iscenesættende og manipulerende
Politik.tv2.dk, 03.04.2015, journalist Cecilie Rex Selmer           

Pia Olsen Dyhr, formand for Socialistisk Folkeparti, har netop lanceret en ny kampagne. På sin facebookside har hun lagt en video ud, hvor man ser hende fra barn til voksen. - Ifølge Peter Horn, der er brandingekspert, fokuserer politikere i høj grad på deres personlige fortællinger ved det kommende valg. - De politiske ledere vil have rockstjernestatus for at blive valgt. De er for dårlige til at markere sig med deres politiske budskaber. Derfor er de nødt til at slå igennem med deres personlige brands, siger han til tv2.dk.
Læs: TV2:tv2.dk/valg2015ekspert-sf-kampagne-er-iscenesaettendeog-mnipulerende
Altinget: http://www.altinget.dk

Skriv et kærestebrev og scor på Valentinsdag
Newsbreak.dk, 13.02.2015, journalist Elo Christoffersen             

På lørdag er det kærlighedens dag - Valentinsdag."Det er en god anledning til at genopfriske en glemt disciplin: Kærestebrevet og få kys og kram," siger kærlighedseksperten Karen Vistesen, med Peter Horn forfatter til “Kærestebreve – skriv med hjertet”. Der er op mod 1,4 millioner singler i Danmark. Læs Newsbreak:
skriv-et-kaerestebrev-og-scor-paa-valentinsdag

KVINDER I BESTYRELSER / WOMEN GROW COMPANIES:

Bestyrelseskvinder skal bekæmpe myter om sig selv   
Århus Stiftstidende & Viborg Stifts Folkeblad, journalist Frederik M. Juel, 17.10.2015

Det er derfor afgørende, at de tre myter bliver aflivet. Det vil være første skridt på vejen mod en mere ligelig kønsfordeling i bestyrelseslokalerne.

Hyldest til ambitioner   
Berlingske Business, redaktør Claus Skovhus, 09.10.2015

Adm. direktør Tine Antvorskov, AIG, i formandskabet for Kvinder I Bestyrelser / We Grow Companies, fortæller om sine bestyrelsesambitioner.


Lene Espersen: Sådan får vi flere kvinder i bestyrelser
Newsbreak.dk, 02. maj 2015,  journalist  Elo Christoffersen

Den tidligere udenrigsminister og partileder fokuserer på sit nye job som  adm. direktør  for DANSKE ARK, men har fortsat en holdning til diversitet i ledelser og bestyrelser ud fra kompetencer – uden at ville politisere. ”Det er spændende at være i den private sektor og få lov til at brande dansk arkitektur i verdensklasse,” fortæller hun i et interview med managementmediet Executive Magazine.
Newsbreak.dk: http://newsbreak.dkflere-kvinder-i-bestyrelser/

 


 
Succes: Kvinder i bestyrelsen      
Frederiksborg Amts Avis, 28.03.2015:    

FARUM: -Det er som at få den direktion, jeg endnu ikke har råd til. Bente Knap, der har modevirksomheden Knap i Farum, er glad for sit advisory board fra Kvinder I Bestyrelser. Nu inviterer hun andre kvindelige virksomhedsejere i området til at høre om sine erfaringer. Læs arftiklen: http:// Bente Nørkjær Knap - FAA