Ambassadørvirksomhed: Udvider med vinbar og café 15/09/15

Birgit Pichat (th) har udlevet drømmen om at blive selvstænding - efter et liv i C-suiterne. Det har krævet en benhård indsats - men nu går det den rigtige vej for hende og Vores Marked.

Resumé: Birgit Pichats detailvirksomhed Vores marked - den første ambassadørvirksomhed i Kvinder I Bestyrelser / We Grow Companies  Companies - har bl.a. brugt sit advisory board fra organisationen til at ekspandere sin første butik i Farum. Birgit Pichat har udlevet drømmen om at starte sin egen buikskæde efter en international karriere i ledelse i flere store koncerner. Hun har advokatbaggrund, MBA og  et par tunge bestyrelsesposter i Gaia Solar og PBI Holding.

Nu har hun efter et par år fundet formen for Vores Marked, der til dels giver den oplevelse, man har ved at besøge et fransk torvemarked: Udover franske og lokale lækkerier har hun udbygge med vinbar og café.

"Vores nye marked er et gourmetmarked med spændende vine fra små økologiske producenter, frugtnektar, franske delikatesser, oste, pølser, patéer, olier, marmelader, frisk økologisk brød og naturlige skønhedsprodukter fra Marius Fabre," foræller Birgit Pichat. 

Vinbar og proppenge
"Vores nye marked er også en vinbar med mindst 10 vine på glaskortet, der jævnligt opdateres med nyheder og årstidens vine. Du kan også vælge at nyde en flaske fra vinhylderne, mod at betale proppenge - 100 kr. Til vinen kan man få tapasanretninger, gourmetplanken, osteplanken eller charcuteriplanken til  75,00 kr. per person." 

Birgt Pichat fremhæver også:

"Vores nye marked en café med lækker økologisk friskkværnet kaffe, de fineste teer, croissanter, kager, sandwich og den skønneste fadøl lavet på kildevand fra Mont Blanc. Hvis vejret er til det, kan du nyde kaffen på fortovsterrassen, men vi har også indrettet en lille havestue."

Vores Marked har som ambassadørvirksomhed for organisationen Kvinder I Bestyrelser / We Grow Companies været med til at teste organisationens advisory board ordning - og har bl.a. brugt en strategidag med advisory boardet til at gøre ekspansionsplanerne konkrete - www.kvinderibestyrelser.dk . 

Den franske vinbonde
Vores marked introducerer møder med sine leverandører. Næste gang 25. sepember en vinbonde af gammel slægt med dybe rødder i den sydfranske vinjord, nemlig Laurent de Besombes Singla fra en af Frankrigs sydligste vinområder, Côtes du Roussillon.  

"Familien Singlas historie går mange hundrede år tilbage. I 1998 overtog den unge Laurent familiens 45 hektar vinområde. Det var med et ønske om at lave vin på områdets traditionelle vinsorter, Grenache, Carignan og Mourvedre, der passer til det solrige og varme klima. Han førte jorden tilbage til økologisk brug og fik domænet økologisk certificeret i 2006. Vinene er varmblodige, fyldige og saftige," siger Birgit Pichat, der har taget en særlig vinuddannelse med udmærkelse.

Lørdag 26. september er der reception for familie, venner af huset og "vores dejlige kunder" i buikken på Farum Hovedgade.
---
Læs mere:
www.voresmarked.dk    

Vores Marked er Farums svar på en torvedag i Sydfrankrig - lækker mad, vinbar og café i ét, (PR-foto).