Dialogmøde: Netværkets ABC

10/11/2004

1. Benny Guld - karrierenetværk. 
 
2. Abelone Glahn - internetværk. 

3. Kristian Kaas Mortensen - foreningsnetværk. 

4. Birgit Pichat - personligt netværk.

Executive summary: Skal man optimere sin karriere, er det vigtigt at have et stærkt, professionelt netværk. På dialogmødet 24. november sætter Executive Business networking fokus på, hvordan man opbygger, vedligeholder og udbygger det. Mød Benny Guld, Abelone Glahn og Kristian Kaas Mortensen - med Birgit Pichat som ordstyrer. Tilmeld dig nu: info@exenet.dk.

Hvis vil du have en lederstilling i dag, er du nødt til at have et stærkt og udbygget netværk. På dialogmødet "Netværkets ABC" sætter Executive Business Networking fokus på, hvordan man opbygger, plejer og vedligeholder et netværk. Hvordan man skaber det "rigtige" netværk og får mest ud af det, når man endelig har fået det opbygget.

Udbytte: På dette dialogmøde får du værktøjer, der efter "gør-det-selv"-princippet giver dig mulighed for selv at opbygge og bruge et personligt tilpasset netværk optimalt.

Tid og sted: Arrangementet holdes onsdag 24. november hos Lingtech A/S, Nansensgade 19, København K.

Program for "Netværkets ABC":

15.45-16.00:
Ankomst og networking 
16.00-16.15: Velkomst og præsentation af dagens program 
                      og vært ved ordstyrer Birgit Pichat 
16.15-17.00: Benny Guld 
17.00-17.45: Abelone Glahn 
17.45-18.30: Kristian Kaas Mortensen 
18.30-19.45: Debat 
19.45-20.00: Afslutning og opsummering ved Birgit Pichat

Tilmelding: Tilmeld dig nu hos Marina Wegge på info@exenet.dk - og anfør medlemskabets art, navn, virksomhed, e-mail og tel.nr. 

Til orientering: Guldmedlemmer er gebyrfri ligesom Sølv Plus medlemmer og prisen for Sølv-medlemmer er 500 DKK + moms. 

Gæster: 1.000 DKK + moms. Hvis du vil prøve at deltage i et EBN-arrangement, kan du tilmelde dig som gæst. Vil du vide mere, kan du ringe på (+45) 33 93 32 55 og tale med Marina Wegge. Vi skal have din tilmelding senest fredag 15. oktober. Pladsen er begrænset til 30 deltagere.Dem vil du møde
Benny Guld
har i foråret 2004 stiftet virksomheden CareerSearch. Dermed introducerer Benny Guld for første gang i Danmark et koncept, som tager udgangspunkt i topkandidater (inden for IT, Telecom, Consulting og Health Care). Med baggrund i et indgående kendskab til disse kandidater (kompetence, personprofil og forventninger til den fremtidige karriere), der på denne måde indgår aktivt i et netværk, vil CareerSearch medvirke til, at kandidaterne finder deres næste job. Virksomhederne får adgang til relevante kandidater, såfremt virksomheden og stillingen matcher kandidaten.

Abelone Glahn vil give et indlæg under titlen "Hvorfor skal jeg dog spilde tid på at netværke på internettet". Abelone Glahn er forfatter, journalist og iværksætter. Hun rådgiver om opbygning og drift af netværk. Hun udgav primo 2004 bogen "Dit professionelle netværk - sådan tænder du kontakterne" på Børsens Forlag. Bogen giver tips og ideer til at opbygge og vedligeholde succesrige relationer.

Kristian Kaas Mortensen fra JCI Wonderful Copenhagen har i mere end 17 år arbejdet med internationalt salg og marketing. Hans karriere begyndte i Danmark; senere tilbragte han 10 år i New York og 2 år på Cypern. Kristian betragter netværk som en vigtig del af sit liv; det er nødvendigt for at kunne udvikle sig fagligt og personligt. Kristian er medlem af JCI Wonderful Copenhagen (www.jciwonderful.dk).

JCI Wonderful Copenhagen arrangerede i 2003 en verdenskongres med ca. 3500 deltagere fra hele verden. Kristian var med til at arrangere åbningsceremonien ved verdenskongressen, som bla. havde deltagelse af prins Joakim og statsminister Anders Fogh Rasmussen. I 2004 arbejder JCI Wonderful Copenhagen med corporate og personlig branding. Det har bl.a. betydet, at Berlingske NyhedsMagasin skrev en artikel om JCI Wonderful Copenhagen; JCI laver foredrag om corporate branding rundt om i Danmark. Læs mere om Kristian Kaas Mortensen på www.4kkm.com hvor du også kan læse BNY artiklen.

Birgit Pichat er adm. direktør for sprog- og kulturvirksomheden Lingtech, der bruger netværk som en del af forretningskonceptet. Inden hun kom til Lingtech, boede og arbejdede hun bl.a. i udlandet i 10 år, hvor hun gjorde karriere i Hewlett-Packard og Ericsson joint venture selskabet EHPT. I denne periode var hendes netværk meget internationalt. Da hun i 2001 vendte tilbage til Danmark blev hun nødt til at opbygge et netværk i Danmark fra bunden for at åbne for egne muligheder i dansk erhvervsliv. Hun er i dag ordførende formand for Executive Business Networking og desuden involveret i flere andre professionelle netværk.

"Netværkets ABC" er arrangeret af EBN's aktivitetsudvalg: Christina Wiesner (formand), Mette Therkildsen og Bo Bache. 

--- 
Læs mere her: 
www.careersearch.dk/ 
www.borsensforlag.dk 
www.4kkm.com 
www.lingtech.dk
www.exenet.dk

Udskriv artikel
Print artikel

Tip en ven

Læs også: